Opgroeien in Tegenwind

Opgroeien in Tegenwind

Een boek voor en door kinderen

Samen met ruim 100 kinderen uit Nepal hebben we het boek “Opgroeien in Tegenwind” gemaakt. Tjitske, oprichtster van de stichting 4SmilingFaces, vroeg ons om mee te gaan naar Nepal om “haar” kinderen te fotograferen.

Aan het werk

In februari zijn we naar de hoofdstad van Nepal, Kathmandu, gegaan. Daar staan 4 tehuizen waar ruim 100 kinderen wonen. Zij steunt deze kinderen voor een beter leven. Heel concreet. Met hele kleine dingen die veel impact hebben. Fantastisch om met eigen ogen te zien hoe blij ze zijn met de steun van Tjitske. Tijdens ons verblijf heeft Tjitske de kinderen flink aan het werk gezet. Ze kregen de opdracht om hun ideeën, dromen en toekomstplannen op papier te zetten. In de vorm van een verhaal en/of tekening.

Financiering

Alle verhalen, tekeningen en foto’s hebben we en we hebben het boek laten opmaken. De hele zomer zijn we bezig geweest met de financiering van het boek. We hebben een aantal sponsors gevonden en er zijn in de voorverkoop genoeg boeken besteld om er 2000 te laten drukken. Het boek bestaat uit 100 pagina’s.

Help ons

Help ons de dromen van de kinderen te realiseren en bestel hier het boek. Het boek kost €20, waarvan €12 naar de kinderen gaat.

 

Bestel het boek

 

Written by

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *