Opgroeien in Tegenwind

Opgroeien in Tegenwind

Een boek voor en door kinderen

Samen met ruim 100 kinderen zijn we bezig met het maken van een boek. Voor en door kinderen uit Nepal. Tjitske, oprichtster van de stichting 4SmilingFaces, vroeg ons om mee te gaan naar Nepal om “haar” kinderen te fotograferen.

 

Aan het werk

In februari zijn we naar de hoofdstad van Nepal, Kathmandu, gegaan. Daar staan 4 tehuizen waar ruim 100 kinderen wonen. Zij steunt deze kinderen voor een beter leven. Heel concreet. Met hele kleine dingen die veel impact hebben. Fantastisch om met eigen ogen te zien hoe blij ze zijn met de steun van Tjitske. Tijdens ons verblijf heeft Tjitske de kinderen flink aan het werk gezet. Ze kregen de opdracht om hun ideeën, dromen en toekomstplannen op papier te zetten. In de vorm van een verhaal en/of tekening. De kinderen zijn opgewonden omdat ze mogen meewerken aan een boek en kunnen het nauwelijks bevatten. Inmiddels is het ontwerp van het boek klaar.

 

Help ons

Help ons de dromen van de kinderen te realiseren. Je kunt vanaf nu voorinschrijven voor het boek. Als we genoeg bestellingen hebben kan het boek gedrukt worden en kan Tjitske “haar” kinderen helpen. Bestel HIER het boek.

Bestel nu

 

Previous post
Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *