Kinderen in Benin | Liliane Fonds en MIVA | Reisfotografie | Photolovers
Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.
reisfotografie, fotografie, reizen, fotograferen, reislandschappen, Himalaya, Sahara, woestijnen, bergen, festivals, portretten, portretfotografie, reisblog, reisverhalen, fotoboek, reportages, foto voor aan de muur,
3359
post-template-default,single,single-post,postid-3359,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5308
Kinderen in Benin

Kinderen in Benin

Kinderen in Benin

Afgelopen maand waren we in Benin. Daar hebben we bijzondere Voodoo rituelen meegemaakt en zijn we voor het Liliane Fonds en MIVA op pad geweest.

Liliane Fonds en MIVA

In totaal bezochten we 17 kinderen die geholpen worden door het Liliane Fonds en MIVA. MIVA zorgt voor transport, zodat de kinderen bezocht en/of vervoerd kunnen worden en het Liliane Fonds steunt de kinderen met schoolgeld, protheses, operaties en opleidingen. Bijzonder om Abdou-Latif, André, Fabrice, Antoinette, Armelle, Chimène, Fidèle, Joseph, Marina, Blaise, Lydie, Trinité, Venace, Theodoro, Judith, Viviane en Pascal te ontmoeten en hun verhalen te horen en vast te leggen. Krachtige, ontroerende en stoere kinderen die dromen over een toekomst en waar wij een steentje aan bij kunnen dragen.

 

Wil je ook een steentje bijdragen?

Liliane Fonds
MIVA