Veelzijdig Vietnam | impressie van Mekongdelta tot rijstterrassen | Azië
Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.
reisfotografie, fotografie, reizen, fotograferen, reislandschappen, Himalaya, Sahara, woestijnen, bergen, festivals, portretten, portretfotografie, reisblog, reisverhalen, fotoboek, reportages, foto voor aan de muur,
1053
post-template-default,single,single-post,postid-1053,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,qi-addons-for-elementor-1.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5308,elementor-page elementor-page-1053
Uitkijk over stad

Veelzijdig Vietnam

Veelzijdig Vietnam

Tijdens deze reis was er veel afwisseling tussen steden en natuur. In het zuiden heb je de Mekongdelta waar ik een driedaagse fietstocht heb gemaakt. In het noorden is het heuvelachtig met stijle rijstterrassen en heb ik een drie dagen gewandeld door de heuvels bij Sapa. Door de afwisseling en veelzijdigheid was het een interessante reis. Het is wel heel toeristisch als je het vergelijkt met de reizen die ik daarna gemaakt heb.

Impressie

Mijn zoektocht naar het mooie licht, hèt moment, het mooie portret, of juist alleen de sfeer in veelzijdig Vietnam. Waar anderen misschien aan voorbij lopen, stond ik even stil. Alles wat mijn aandacht trok, mijn beleving, mijn reis mijn beelden…..van Vietnam. Een impressie van mijn beleving in Vietnam met de Mekongdelta in het zuiden en de stijle rijstterrassen in het noorden.

Fietser in Tam Coc
Fietser in Tam Coc
Heuvels van Sapa
Heuvels van Sapa
Veelzijdig Vietnam
Huis in de heuvels van Sapa
Veelzijdig Vietnam
Jongetje in de heuvels van Sapa
Veelzijdig Vietnam
In de heuvels van Sapa
Bij een schooltje in Sapa
Bij een schooltje in Sapa
Monnik
Monnik
Sapa centrum
Sapa centrum
Hué
Hué
Veelzijdig Vietnam
Toilet en doucheruimte
Hoi An
Hoi An
Straatbeeld in Hanoi in veelzijdig Vietnam
Straatbeeld in Hanoi in veelzijdig Vietnam

Meer beelden zijn te zien in mijn fotoboek:
A taste of Vietnam

 

Lees meer over Azië