Boek Some Sahara

Some Sahara

Some Sahara

Het fotoboek ‘ Some Sahara’ gaat over reizen die ik heb gemaakt naar Algerije, Libië en Soedan. 
Ik ben gek op de woestijn. Het landschap is heel gevarieerd en kleurt elk moment van de dag anders. Van 3 reizen heb ik een boek gemaakt:

Algerije

In Algerije ben ik bijna 3 weken geweest. In het zuiden van het land liep ik met kamelen in een kleine week naar de top van de Assekrem. Met een 4×4 reed ik naar het oosten van de het land, naar de omgeving van Djanet. Daar kun je heerlijk verdwalen in de duivenzee van Erg Admer.

Libië

In het land van Kadafi reisde ik naar het zuiden, naar het ruige Akakus gebergte. Daarna reed ik een week door de duinen van Fezzan, ik bezocht oasestad Ghadames en Romeinse steden Sabratha en Leptis Magna.

Soedan

In Soedan bezocht ik veel piramides, met als hoogtepunt die van Meroë. Ik volgde de loop van de Nijl naar het noorden en bezocht een paar Nubische dorpen. Ik was verrast door de gastvrijheid van de mensen in Soedan.

Boek

Een selectie van de mooiste beelden zijn samengevoegd in een fotoboek van 80 pagina’s. Het formaat van het boek is 25×20 cm en de foto’s zijn geprint op Mohawk Superfine ongecoat 148 grams papier.

Je kunt het boek bestellen bij Blurb. Er is ook een e-book gemaakt en deze kun je ook bij Blurb bestellen.

Vallende sterren in Algerije
Zandduinen in Algerije
Voetstappen in Libië
Zandduin in Soedan
Some Sahara
Zandduinen in Libië

Lees meer over Afrika

Geen reactie's

Geef een reactie