Een stem van hoop in Benin | artikel in Trouw | Liliane Fonds
Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.
reisfotografie, fotografie, reizen, fotograferen, reislandschappen, Himalaya, Sahara, woestijnen, bergen, festivals, portretten, portretfotografie, reisblog, reisverhalen, fotoboek, reportages, foto voor aan de muur,
3399
post-template-default,single,single-post,postid-3399,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,qi-addons-for-elementor-1.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5308,elementor-page elementor-page-3399
Een stem van hoop in Benin

Een stem van hoop in Benin

Een stem van hoop in Benin

Hoe vind je de weg in het donker, als er niemand is om je de weg te wijzen en je kruipend door het leven moet? Het klinkt als een boze droom, maar was de realiteit voor Fidèle uit Benin.

Een paar maanden geleden ontmoette we Fidèle in haar woonplaats Ouidah, in het zuiden van Benin. Fidèle is energiek, krachtig en inspirerend!

Ze maakt onderdeel uit van een groep gehandicapte jongeren die hun stem willen laten horen, omdat er nog veel gedaan moet worden aan de beeldvorming van gehandicapte kinderen in Benin. De groep werd door een lokaal radiostation geïnterviewd.

Van het interview en de achtergrond van Fidèle is vandaag -op de Internationale Dag van de Rechten van het Kind- een artikel verschenen in de bijlage van Trouw.

Tekst: Cees Pulles
Foto’s: Diana Putters en Ronnie Dankelman

(klik op de afbeelding om de PDF te downloaden)

Lees meer over Benin