Op bezoek in Nagorno-Karabach

Op bezoek in Nagorno-Karabach

Op bezoek in Nagorno-Karabach

Daar zit ik dan. Op een Armeens bankje bij de grens met Nagorno-Karabach. Ik wacht op een visum voor dit niet officieel erkende land, wat een enclave is binnen Azerbeidzjan, Volgens het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken mag je hier niet naartoe, omdat er nog schietincidenten schijnen voor te komen en er liggen landmijnen. Ik ben benieuwd wat me te wachten staat. Een kwartier later krijg ik een los velletje met daarop een visum.

REiSREPORT heeft een reismagazine over Armenië & Georgië uitgegeven voorzien van mijn artikel. Download de PDF of bestel het magazine op de website van REiSREPORT.

Tekst en foto’s: Ronnie Dankelman

(klik op de afbeelding om de PDF te downloaden)

Lees meer over Armenië en Nagorno-Karabach

Geen reactie's

Geef een reactie