Tibet | dak van de wereld | boek over heilige bergen en Himalaya
Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.
reisfotografie, fotografie, reizen, fotograferen, reislandschappen, Himalaya, Sahara, woestijnen, bergen, festivals, portretten, portretfotografie, reisblog, reisverhalen, fotoboek, reportages, foto voor aan de muur,
2042
post-template-default,single,single-post,postid-2042,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,qi-addons-for-elementor-1.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5308,elementor-page elementor-page-2042
Boek Tibet

Tibet

Tibet

Dit boek gaat over de schoonheid van Tibet. Het boek gaat over de variatie van het landschap.
Het land bestaat letterlijk uit een aaneenschakeling van hoogtepunten. De heilige meren, mysterieuze bergen, eeuwige sneeuw, gebedsvlaggen, religie, boeddhisme, devotie en cultuur. Magisch om de Mount Everest te zien vanaf het basiskamp terwijl de zon ondergaat. Bijzonder om naar het oude koninkrijk Guge te reizen. Maar het absolute hoogtepunt was om bij de heilige berg Mount Kailash het Saga Dawa festival mee te maken. Na het festival ben ik samen met pelgrims rond de heilige berg gewandeld. Een pittige tocht van 3 dagen op een hoogte die varieert van 4.600 meter tot ruim 5.600 meter. Als je meer wilt lezen over het festival of over de pelgrimstocht rond de heilige berg dan kun je die hier vinden.

Boek

Een selectie van de mooiste beelden zijn samengevoegd in een fotoboek van 80 pagina’s. Het formaat van het boek is 25×20 cm en de foto’s zijn geprint op Mohawk Superfine ongecoat 148 grams papier.

Je kunt het boek bestellen bij Blurb. Er is ook een e-book gemaakt en deze kun je ook bij Blurb bestellen.

Het landschap van Tibet
Himalaya
Himalaya
Het landschap van Tibet
Het landschap van Tibet
Onderweg naar Guge koninkrijk
Tibetaanse koninkrijk Guge

Lees meer over Tibet

Meer boeken